Virgin Disruptors

Wat is dit nu weer? Virgin Disruptors?

Virgin & Richard Branson

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van Richard Branson (Virgin), één van ‘s werelds meest gevierde beïnvloeders op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en het stichten van bedrijven die een verschil in het leven van anderen maken.

Disruptors

Op 3 oktober vindt in London een evenement plaats: ‘Disruptors‘, vrij vertaald ‘verstoorders’. Nu zullen de meeste mensen die me kennen zeggen dat ‘verstoorder’ misschien wel een term is wat bij mij past, en dat klopt ook. Het evenement heeft alles te maken met anders denken, anders doen. Het opschudden van ‘business as usual’. De wereld staat voor grote veranderingen en de traditionele manieren en modellen hebben hun uitwerking verloren.

Op deze dag wordt een heel blik aan inspirerende internationale ondernemers opengetrokken, waaronder Richard Branson zelf. De deelnemers zijn ook afkomstig vanuit de hele wereld.

Met deelname aan dit evenement verwacht ik nieuwe ideeën, mensen en inspiratie te begroeten. Na terugkomst zal ik een uitgebreid verslag geven van hetgeen ik allemaal beleefd heb op die dag.

Waarom ga je helemaal naar London Marcel? Omdat ik wel eens wat anders wil horen.. En, met de trein vanuit Brussel is het slechts een uurtje langer reizen dan Maastricht-Amsterdam….

[later meer]

impressie disruptors event